BACÓWKA

Wędliny i garmażerka produkowane we własnej masarni w miejscowości Rajbrot w Małopolsce można otrzymać w sklepach firmowych oraz franczyzowych pod szyldem Bacówka towary tradycyjne oraz w dobrych sklepach i delikatesach w rejonie południowej Polski. Wędliny z tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety, naleśniki i przetwory prosto ze spiżarni to znak rozpoznawczy sklepów. Wszystkie produkty przygotowujemy wedle starych, dobrze sprawdzonych receptur. Smak i aromat naszych wędlin to przede wszystkim wysoce selekcjonowane mięso wieprzowe, cielęce i wołowe peklowane z dodatkiem naturalnych przypraw oraz odpowiednio wędzone – dymem olchowym, bukowym lub jałowcowym. W swej ofercie mamy produkty bezglutenowe oznaczone specjalnym znakiem oraz rarytasy dla naszych najmłodszych m.in. parówki cielęce.
 



strony www strony www

Polityka Prywatności & Cookies

 

stat4u